LEAVE ME OUT WITH THE WAST, THIS IS NOT WHAT I DO

Precis hemkommen ifrån en dag med tre lektioner, var utav en var praktiskt där vi skulle göra en hårkollektion på herrdocka i olika grupper. Min grupp valde att göra 4 olika dockor med temat "modernt". Inte helt nöjd, men som grupp såg det rätt bra ut! Efter lunchen blev det en tur upp i det höga tornet på skolan (förbjudet område)? Haha, kul hade vi iallafall och det var bra tidsfördriv tills det att idrottslektionen började. Idag befann vi oss på skolans gym där vi två och två arbetade på olika maskiner. Riktigt härligt måste jag säga och det gav mycket också!

Nu har jag precis varit och solat tillsammans med syrran. Så nu har man gjort sin första solning i år och färg fick jag direkt, röd som en tomat i ansiktet. Men det försvinner snart, så nästa vecka ska jag försöka klämma in två nya tider innan modevisningen på torsdag.

Helt sjukt vad tiden går. Om bara 10 dagar fyller jag 17, vilket firas på lördagen tillsammans med min yngsta kusin på pappas sida, Elsa. Så en riktigt släktträff blir det och mycket kalasande att se fram emot. PUSS&KRAM