byxelkrok en plats i solen

Heeeeej!

Valborg idag, äntligen! Måste säga att jag längtat efter denna dag. Träffa saknat folk, omges av underbart folk och så självklart en fantastisk kväll! Eller? Jaa,man kan inte annat än iallafall hoppas.
Det blir en kväll vid brasan i kroken och sedan nere vid stranden några svängar. Ju mer oplanerat det är ju mera lyckat kan det nog bli, sägs det..

Igår hade jag en superfin dag på stan tillsammans med Felicia. Det blev inte så mycket shopping för min del, endast ett par skor. Vilket för min del var behövande. Vännen däremot köpte lite mera välbehövliga saker och en del dyra saker. Men ju dyrare desto bättre, sägs det ju.. Kvällen spenderades med gutt folk i Löttorp.

Just nu har jag och vännen Felicia precis satt oss i sängen efter en runda fotografering i skogen. Sommarklänningen var på och sminket var rosa o fint. Så nu funderar jag faktiskt på att göra en ny header..
Nu måste vi göra oss iordning till kvällens festligheter och en middag väntar om cirka två timmar också. Tjockkläder och varma filtar är ett bra tips till alla som ska ut dessa kvällar.

PUSSS!